Atenció psicològica pel teu benestar emocional

¿Com superar la baixa autoestima?

La baixa autoestima afecta a un gran nombre de persones arreu del món. Com a psicòlegs especialitzats en l’autoestima, entenem que aquesta condició pot manifestar-se de diferents maneres. Des de dubtes persistents sobre un mateix fins a sentir-se poc valorat o incapaç, la baixa autoestima pot representar un desafiament important a la vida d’una persona. Impacta directament en el seu benestar emocional, les seves relacions interpersonals i els seus èxits personals.

Els efectes de la baixa autoestima a la nostra vida quotidiana

La baixa autoestima afecta a un gran nombre de persones d’arreu del món. Ens sentim insegurs, dubtem de les nostres capacitats i ens costa acceptar-nos tal com som. Quines conseqüències pot tenir això? Podem experimentar ansietat, depressió i fins i tot problemes de salut física. En les nostres relacions, la baixa autoestima pot dur-nos a buscar validació externa de manera constant, generant dependència emocional i conflictes interpersonals.

Claus per superar la baixa autoestima

Com podem superar la baixa autoestima i recuperar la nostra confiança? Aquí compartim algunes claus que ens poden ajudar en aquest procés:

Desenvolupa l'autconeixement per millorar l'autoestima

Per superar la baixa autoestima, és fonamental que ens coneixem a nosaltres mateixos. Dedica temps a reflexionar sobre les teves fortaleses, debilitats i assoliments. Identifica les creences negatives que tens sobre tu mateix i actua portant-los la contrària, d’aquesta manera les podràs canviar. És un procés que requereix constància i esforç, però val la pena.

Cultiva la autocompassió

L’autocompassió és clau per a millorar l’autoestima. Tracta’t a tu mateix amb amabilitat i comprensió, com ho faries amb un bon amic. Reconeix que tots cometem errors i que no ets perfecte. Aprèn a perdonar-te a tu mateix i a acceptar-te tal com ets, amb les teves virtuts i defectes.

Estableix metes realistes

Fixar metes assolibles i treballar per aconseguir-les pot ajudar-te a augmentar la teva autoconfiança. Divideix els teus objectius en passos petits i assolibles, i celebra cada assoliment, per petit que sigui. Això t’ajudarà a sentir-te més competent i a valorar-te a tu mateix pels teus esforços i assoliments.

Busca suport professional per superar la baixa autoestima

De vegades, superar la baixa autoestima pot ser un desafiament que requereix ajuda professional. Per què no considerar l’ajuda d’un psicòleg especialitzat en autoestima? Un psicòleg pot oferir-te les eines i el suport necessaris per treballar en la teva autoestima i millorar el teu benestar emocional. A VAICO, som psicòlegs especialitzats en la baixa autoestima. Disposem d’un equip de psicòlegs especialitzats en autoestima a Terrassa que estan aquí per ajudar-te en el teu viatge cap a l’autoacceptació i l’amor propi.

Recuperant la teva confiança: Millora la teva autoestima

Estàs preparat per a iniciar el teu viatge cap a una millor autoestima i benestar emocional? No esperis més! Posat en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una consulta inicial. Junts, podem treballar per superar la baixa autoestima i ajudar-te a viure una vida més plena i satisfactòria. A VAICO Psicologia, estem aquí per a tu en cada pas del camí. Si busques més informació sobre com superar la baixa autoestima, et recomanem que facis un cop d’ull a IEPP.

Paula ClaresPaula Clares
16:14 15 Dec 23
Marc Leon BarturóMarc Leon Barturó
17:54 25 Aug 23
No puedo estar más agradecido por todo el proceso. ¡Me han ayudado muchísimo! ¡Totalmente recomendable! ¡Muchas gracias!!
June Tirados TerradesJune Tirados Terrades
18:34 24 May 23
Me he sentido mucho agusto durante todo el proceso. Todo el mundo debería poder acceder a profesionales así.
Ivan Gomez martinezIvan Gomez martinez
21:39 06 May 23
Agradezco mucho la ayuda recibida, un trato de 10!
Lorena PadillaLorena Padilla
13:28 21 Apr 23
He trabajado con Oriol y puedo decir que es un gran profesional, que te escucha y te hace sentir cómodo, siempre con una sonrisa y buscando las maneras de hacerme sentir mejor. Sin duda una experiencia inolvidable.
He estado en una situación extrema de estrés, donde me creaba problemas incluso familiares y El acudir a VAICO ( atendido por ,Oriol) he visto que mi vida ha cambiado mucho, sobre todo en tranquilidad y relaciones con los demás, lo recomiendo
Maria GibertMaria Gibert
16:46 04 Jan 23
Estoy muy contenta con la experiencia y seguimiento de vaico psicologia, creo que está siendo positivo para mi. Muchas gracias por vuestra ayuda! 🙂
Sonia RodríguezSonia Rodríguez
12:12 30 Oct 22
Hace un mes y poco decidí darme de baja porqué me vi que ya podía sola, pero quería agradecer lo mucho que mi psicólogo de Vaico me ha ayudado en este viaje.Tenía miedo al principio y me costó confiar en él, pero si estás dispuesto a que te ayuden y dejarte ayudar, merece mucho la pena. A veces no tenemos las herramientas suficientes, ellos te las dan.Recomiendo el centro, te cuidan y te escuchan y no te juzgan, eso se agradece."Un día sufriendo, es un día aprendido."
Oriol es mi terapeuta ya hace bastante tiempo, en el tiempo que llevo asistiendo a sus visitas, me a ayudado a superar mis miedos, y a quererme mas, pues hacia tiempo me había olvidado de mi, con su ayuda he avanzado, he ganado en calidad de vida, Oriol me transmite confianza y es muy buen profesional. Os lo recomiendo!!!!!!👍👌
js_loader
Llámanos: 644 147 767