Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Comencem?

Prefereixes que et truquem?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

Amb la nostra teràpia pots aconseguir:

Preguntes freqüents

Si, pots indicar-nos amb quin professional tens preferències i et comunicarem les hores que té disponibles perquè triïs la que millor et vagi.

Durant l’avaluació i les primeres fases de la intervenció, el més recomanable són les visites setmanals. Una vegada vagis avançant, les visites es poden espaiar i visitar-te cada 2 setmanes. Cap al final del tractament, les visites solen ser mensuals, i durant la fase de seguiment, s’ampliarà a 3 o 6 mesos.

 

Primer volem remarcar que som partidaris de les teràpies ràpides i eficaces. Treballem perquè la persona pugui ser autònoma com més aviat millor.

És difícil establir el nombre mitjà de sessions que pot tenir un procés terapèutic, ja que això variarà en funció de la problemàtica de cada persona. Durant la intervenció, el professional que t’atengui anirà revisant amb tu en quin punt et trobes i el compliment dels objectius, per a decidir de manera conjunta el moment de l’alta.

Es difícil establecer el número medio de sesiones que puede tener un proceso terapéutico ya que esto variará en función de la problemática de cada persona. Durante la intervención, la persona que te atienda irá revisando contigo en qué punto te encuentras y el cumplimiento de los objetivos, para decidir de manera conjunta el momento del alta.

Si tenies una cita i veus que no podràs venir, només ens ho has de dir. Sempre que puguis, és important que avisis amb 48 hores d’antelació, així podem cedir aquesta hora a una altra persona que la necessiti. Si no pots avisar amb antelació per què t’ha sortit un imprevist d’última hora, ho entenem, és una cosa que pot passar. Ara bé, si les cancel·lacions són reiterades o falles a la teva visita sense donar cap explicació, el terapeuta es guarda el dret a donar per acabada la relació professional.

El nostre treball està focalitzat en la intervenció i seguim un model individualitzat, evitant sempre que puguem, la utilització d’etiquetes. No realitzem diagnòstic de trastorns, ja que creiem que moltes vegades poden condicionar a la persona i contribuir en la cronificació del seu malestar. Tampoc fem informes pericials, ja que no tenim l’especialització en psicologia forense. Si necessites algun d’aquests serveis, procurarem ajudar-te perquè trobis a la persona adequada, i si és necessari, farem un informe de derivació, detallant el motiu de consulta, el procés d’avaluació, l’anàlisi del problema i la intervenció duta a terme.

No et preocupis, t’oferim una sessió de 20 minuts sense cost ni compromís perquè puguis resoldre els dubtes que et quedin pendents. Només ens has d’enviar un WhatsApp amb el concepte: vull una sessió informativa.

Llámanos: 644 147 767