Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Psicòleg especialistes en la baixa autoestima en Terrassa

Psicólogo fobias Terrassa

Psicòleg per a la baixa autoestima Terrassa: suport professional per a millorar la teva autoestima

En Vaico Psicologia, la nostra clínica de psicòlegs a Terrassa, comprenem la importància d’abordar la baixa autoestima. L’autoestima baixa pot afectar significativament la qualitat de vida d’una persona, impactant en el seu benestar emocional i relacions interpersonals. El nostre equip de psicòlegs altament capacitats està dedicat a proporcionar suport i tractament especialitzat per a superar aquest desafiament. Explorarem detalladament com els nostres psicòlegs poden ajudar a millorar l’autoestima d’aquells que ho necessiten.

Què és l'autoestima?

La baixa autoestima es caracteritza per una percepció negativa i poc saludable d’un mateix. Les persones amb baixa autoestima tendeixen a infravalorar les seves habilitats, assoliments i valor personal, la qual cosa pot generar sentiments d’inseguretat, ansietat i depressió. A més, la baixa autoestima pot manifestar-se a través de patrons de pensament autocrítics, dificultat per a acceptar elogis i por al fracàs.

El paper dels psicòlegs en el tractament de la baixa autoestima

En Vaico Psicologia, els nostres psicòlegs compten amb l’experiència i la formació necessàries per a abordar la baixa autoestima des d’una perspectiva integral. A través de teràpies psicològiques basades en l’evidència, ajudem els nostres pacients a identificar les causes subjacents de la seva baixa autoestima i a desenvolupar estratègies efectives per a millorar-la.

Terapia de pareja Terrassa (3)

Les nostres especialitats

Per què triar Vaico Psicologia com a psicòlegs especialistes en autoestima baixa a Terrassa

El nostre enfocament comença amb una avaluació exhaustiva de l’autoestima de cada pacient. Els psicòlegs de Vaico Psicologia utilitzen tècniques validades per a comprendre en profunditat els desencadenants i els factors que contribueixen a la baixa autoestima. Aquest diagnòstic precís ens permet dissenyar un pla de tractament individualitzat que s’adapti a les necessitats específiques de cada pacient.

Si estàs bregant amb baixa autoestima, no estàs sol. En Vaico Psicologia, els nostres psicòlegs especialitzats en el tractament de l’autoestima baixa són aquí per a ajudar-te. A través d’una avaluació precisa i teràpies basades en l’evidència, et brindarem el suport necessari per a millorar la teva autoestima i el teu benestar emocional. No dubtis a contactar-nos i fer el primer pas cap a una vida més plena i enriquidora.

Contacta'ns avui per a programar una cita

Si estàs buscant un psicòleg per a millorar la teva autoestima a Terrassa o en línia i millorar en molts aspectes del teu dia a dia, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres en Vaico Psicologia. Som aquí per a ajudar-te a superar les teves inseguretats i millorar el teu benestar emocional. Pots programar una cita amb nosaltres en línia o per telèfon. Esperem poder ajudar-te aviat!

Tarifes

60€

Sesión presencial Sessió presencial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

60€

Sesisó Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

80€

Teràpia de parella

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Comencem?

Contacta amb Nosaltres

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Opinions sobre el servei de psicòlegs de Baixa Autoestima

Paula ClaresPaula Clares
16:14 15 Dec 23
Marc Leon BarturóMarc Leon Barturó
17:54 25 Aug 23
No puedo estar más agradecido por todo el proceso. ¡Me han ayudado muchísimo! ¡Totalmente recomendable! ¡Muchas gracias!!
June Tirados TerradesJune Tirados Terrades
18:34 24 May 23
Me he sentido mucho agusto durante todo el proceso. Todo el mundo debería poder acceder a profesionales así.
Ivan Gomez martinezIvan Gomez martinez
21:39 06 May 23
Agradezco mucho la ayuda recibida, un trato de 10!
Lorena PadillaLorena Padilla
13:28 21 Apr 23
He trabajado con Oriol y puedo decir que es un gran profesional, que te escucha y te hace sentir cómodo, siempre con una sonrisa y buscando las maneras de hacerme sentir mejor. Sin duda una experiencia inolvidable.
He estado en una situación extrema de estrés, donde me creaba problemas incluso familiares y El acudir a VAICO ( atendido por ,Oriol) he visto que mi vida ha cambiado mucho, sobre todo en tranquilidad y relaciones con los demás, lo recomiendo
Maria GibertMaria Gibert
16:46 04 Jan 23
Estoy muy contenta con la experiencia y seguimiento de vaico psicologia, creo que está siendo positivo para mi. Muchas gracias por vuestra ayuda! 🙂
Sonia RodríguezSonia Rodríguez
12:12 30 Oct 22
Hace un mes y poco decidí darme de baja porqué me vi que ya podía sola, pero quería agradecer lo mucho que mi psicólogo de Vaico me ha ayudado en este viaje.Tenía miedo al principio y me costó confiar en él, pero si estás dispuesto a que te ayuden y dejarte ayudar, merece mucho la pena. A veces no tenemos las herramientas suficientes, ellos te las dan.Recomiendo el centro, te cuidan y te escuchan y no te juzgan, eso se agradece."Un día sufriendo, es un día aprendido."
Oriol es mi terapeuta ya hace bastante tiempo, en el tiempo que llevo asistiendo a sus visitas, me a ayudado a superar mis miedos, y a quererme mas, pues hacia tiempo me había olvidado de mi, con su ayuda he avanzado, he ganado en calidad de vida, Oriol me transmite confianza y es muy buen profesional. Os lo recomiendo!!!!!!👍👌
js_loader

Altres tractaments psicològics que oferim a VAICO

Llámanos: 644 147 767