Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Psicòleg ansietat Terrassa

Psicòleg per a l'ansietat a Terrassa: suport professional per a gestionar l'ansietat

Els problemes d’ansietat poden manifestar-se de diverses formes, com: sensació de pressió en el pit, marejos, sensació d’irrealitat ataquis de pànic, preocupacions excessives, inseguretats… Si estàs experimentant símptomes d’ansietat que estan afectant negativament la teva vida diària, és important que busquis ajuda professional per a superar aquesta situació.

En Vaico Psicologia comptem amb un equip de psicòlegs especialitzats en el tractament de l’ansietat a Terrassa. Els nostres professionals estan altament capacitats per a brindar-te el suport i les eines que necessites per a superar gestionar millorar l’ansietat i millorar el teu benestar emocional.

Què és l'ansietat?

L’ansietat és una resposta natural i adaptativa del cos davant situacions que percebem com a perilloses o amenaçadores. Però si es converteix en una cosa excessiva, constant i incontrolable, pot afectar negativament la teva qualitat de vida.

El nostre enfocament terapèutic per a l'ansietat

En Vaico Psicologia utilitzem una combinació de tècniques terapèutiques basades en l’evidència per a tractar l’ansietat. Els nostres psicòlegs t’ajudaran a identificar els factors que desencadenen els teus símptomes d’ansietat i et donaran les claus per a entendre-la i gestionar-la millor.

Treballarem amb tu per a identificar i canviar els comportaments que poden estar contribuint als teus problemes d’ansietat. A més, t’ensenyarem tècniques per a relacionar-te d’una altra forma amb els teus pensaments i afrontar les teves inseguretats de manera efectiva.

Les nostres especialitats

Per què triar Vaico Psicologia com a psicòlegs especialistes en ansietat a Terrassa

Per què triar Vaico Psicologia com a psicòlegs especialistes en ansietat a Terrassa

Contacta'ns avui per a programar una cita

Si estàs buscant un psicòleg per a l’ansietat a Terrassa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres en Vaico Psicologia. Som aquí per a ajudar-te a superar les teves inseguretats i millorar el teu benestar emocional. Pots programar una cita amb nosaltres en línia o per telèfon. Esperem poder ajudar-te aviat!

Tarifes

60€

Sesión presencial Sessió presencial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

60€

Sesisó Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

80€

Teràpia de parella

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Comencem?

Contacta amb Nosaltres

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Llámanos: 644 147 767