Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Sobre nosaltres

Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Per què Vaico?

A Vaico volem trencar amb el model dominant en salut mental, que posa el trastorn “dins” de la persona, promou l’ús indiscriminat de medicaments, fomenta la passivitat i utilitza intervencions de “còpia i enganxa”, sense tenir en compte les vivències de qui consulta.

Entenem que la majoria de problemes psicològics tenen la seva arrel en la història d’aprenentatge de cada persona i el seu context, per això duem a terme un estudi individualitzat de cada cas i proposem intervencions fetes a mida.

Considerem la teràpia com una oportunitat per a entrar en contacte amb els valors i aconseguir canvis en el comportament que afavoreixin el benestar i permetin portar una vida plena.

Cuidem a les persones que atenem i al nostre equip, per això donem tanta importància a l’actualització professional contínua, revisem constantment el nostre treball, deixem espais entre sessions i portem un nombre limitat de casos.

Vaico significa valors i compromís

Humanitat i Empatia

Honestedat i Transparència

Ètica i Responsabilitat

Professionalitat i Dedicació

Aprenentatge continu

Equip

Oriol Carbonell Psicólogo en Terrassa

Psicòleg General Sanitari
Nº de col·legiat: 26324

Oriol Carbonell Valverde

Si m’ho arribes a preguntar fa uns anys, t’hagués dit que no em veia en una consulta de psicologia, era una cosa que ni em plantejava. Però la vida dóna moltes voltes, i aquí estic. I saps què? Estic molt content de tenir aquesta feina. He descobert que ajudar als altres li dóna sentit a la meva vida, i de fet, una de les satisfaccions més grans que puc experimentar és quan veig que les persones que venen a consulta milloren i aconsegueixen els seus objectius. Segons la meva forma de veure-ho, el millor salari que un pot rebre.

Si sóc sincer, hi ha hagut etapes difícils a la meva vida, en les quals m’he sentit perdut, i sobretot, ple d’inseguretats. Amb el treball personal i l’ajuda d’altres persones, he aconseguit créixer i entendre que sense haver passat per això, segurament no hauria arribat fins aquí.

M’agrada la proximitat, connectar amb la persona que tinc davant, riure i emocionar-me. Les meves sessions solen ser dinàmiques i sovint inclouen exercicis experiencials, metàfores i Mindfulness.

Un dels meus valors principals és el creixement personal. Considero l’aprenentatge com una cosa fonamental a la meva vida i és per això que constantment estic formant-me. Gran part dels meus coneixements els he obtingut a través de llibres, articles i recursos en línia, però a més, disposo de les següents titulacions:

 • Graduat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Especialista en terapias Contextuales por Madrid Institute of Contextual Psychology (MICPSY)
 • Habilidades terapéuticas en ACT: hacia la eficacia y la precisión (MICPSY)
 • Terapia de Aceptación y Compromiso. Aplicaciones en depresión (COPC)
 • Regulació emocional: concepte i estratègies terapèutiques. Una visió des de les teràpies de tercera generació” (COPC)
 • Terapia integral de Pareja (Terapiascontextuales.com)
 • Psicoterapia Analítica Funcional (Terapiascontextuales.com)
 • Activación conductual para la depresión (Terapiascontextuales.com)
 • Intervención Contextual en Ansiedad (Terapiascontextuales.com)
 • Intervención Contextual en Rumia (Terapiascontextuales.com)
 • Intervención Contextual en Apego, Intimidad, Dependencia y Evitación (Terapiascontextuales.com)
 • Curso de Análisis Funcional aplicado a la Intervención Clínica (ITEMA)
 • Supervisió clínica per part de Institut Libertia

Psicòloga General Sanitària
Nº de col·legiada: 28151

Estefania Martín Ruiz

Quelcom que, des d’una edat primerenca, ha cridat la meva atenció és veure com les persones ens comportem, sentim i vivim de manera diversa, fins i tot en situacions compartides. Aquestes diferències individuals i infinitat de possibilitats van despertar la meva curiositat i interès. A més, soc una persona molt sociable, gaudeixo genuïnament d’estar amb altres persones, connectar amb elles, acompanyar-les i compartir. Per tot això, el món de la psicologia va ser la meva elecció. Sentia que la psicologia seria el meu lloc, però, com qualsevol persona, vaig tenir dubtes i em vaig sentir insegura d’això fins que vaig poder experimentar el que se sent dins de les sessions del procés terapèutic.

Durant les meves sessions, les persones que venen a consulta i jo som un equip d’iguals. M’agrada el tracte pròxim i autèntic, és a dir, ser jo mateixa sense perdre la professionalitat i que l’altra persona aconsegueixi sentir que aquest espai és un lloc còmode i segur. Tinc cura d’estar actualitzada i formada àmpliament, perquè no existeixen dos processos iguals. Una cosa important per a mi és que cada procés s’ajusti a les característiques i necessitats de la persona que tinc davant.

 • Graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Màster Universitari en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Barcelona
 • Postgrau de Sexualitat i Teràpia de Parelles per la Universitat de Barcelona
 • Especialització en Teràpia Cognitiu Conductual per la Unitat de Teràpia de Conducta de la Universitat de Barcelona. Amb la supervisió clínica i formació de la Carmina Saldaña, la Dra. Gemma Balaguer, i la Dra. Adela Fusté
 • Màster en Psicopedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Curs de Primers Auxilis Psicològics per la Universitat Autònoma de Barcelona

Psicòleg General Sanitari
Nº de col·legiat: 27773

Alberto García Lepe

Igual que en altres aspectes de la meva vida, el meu desenvolupament com a professional ha estat i és un camí pel qual transitar. El meu inici en aquesta travessia es va caracteritzar pels dubtes, la por d’equivocar-me i la sensació de no saber al que m’enfrontava; no obstant això, poder obrir-me a l’experiència em va permetre descobrir que dedicar-me a la Psicologia em permetria fer el que més m’agrada, poder acompanyar a altres persones en moments difícils, entendre-les i ajudar-les perquè elles mateixes es coneguin, facilitant que s’obrin camins valuosos cap als quals avançar.

Què és el que pots esperar de mi en sessió? Soc una persona propera, amable i autèntica. Concebo el procés terapèutic com un treball en equip, com un acompanyament en un espai segur, que et permeti connectar amb les teves dificultats de manera segura i avançar cap als teus objectius. Cada persona, com cada camí, és única en la vida, i és per això que dono molta importància al treball individualitzat.

 • Grau en Psicologia per la Universitat de Huelva
 • Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Barcelona
 • Especialista en Teràpies Contextuals per Madrid Institute of Contextual Psychology (MICPSY)
 • Curs ”La Dissociació en el Trauma” per Fundació Radika i Institut Aleces
 • Curs ”Aplicació pràctica de Mindfulness en Entorns Personal i Professional” per Centre d’Estudis Financers (CEF)

Psicòloga General Sanitària
Nº de col·legiada: 26727

Laura Restoy Villarejo

Des de sempre he tingut clar que volia estudiar psicologia. Com a nena, ja sentia un gran interès per la complexitat de la ment humana, tot i que va ser quan cursava l’educació secundària que vaig descobrir que totes les meves inquietuds estaven unides per un mateix fil anomenat “psicologia”, la qual cosa em va fer immensament feliç. Aquell va ser l’inici de la meva trajectòria.

Avui dia, em considero una apassionada de la psicologia clínica. M’encanta aprofundir en cadascuna de les seves àrees i formar-me contínuament, fet que, a més, m’ajuda a oferir un bon servei. Acompanyar a les persones que confien en mi a assolir les seves metes em resulta infinitament gratificant, com a psicòloga i sobretot com a persona.

A la consulta, la meva prioritat és sempre oferir un espai còmode i segur de connexió, escolta, comprensió, i lliure de judicis, mantenint en tot moment una actitud empàtica. Per mi, cada procés és únic, com ho és cada persona. Per això, a l’hora de plantejar cada intervenció, tinc en compte multitud d’aspectes que em permeten adaptar-me a les necessitats de cada cas de forma acurada i responsable.

 • Grau en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Doble menció en Psicologia Clínica d’Adults i de la Infantesa i Adolescència
 • Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat Ramon Llull (URL)
 • Postgrau en Psicoteràpia Constructivista per la Universitat de Barcelona (UB)
 • Especialista en Teràpies Contextuals per Madrid Institute of Contextual Psychology (MICPSY)
 • Curs Especialista en Mindful Eating i Mindfulness per Nutritional Coaching
 • Curs en Detecció, Prevenció i Intervenció en Conducta Suïcida per Intea
 • Curs Especialista en Evaluación del Apego per Psimatica
 • Cursant actualment: Curs en Compasión, Mindfulness y Yoga sensible al trauma per Kevala Psicologia
Acreditats per:

El nostre centre

Sobre Nosaltres

A Vaico Psicologia, ens dediquem a oferir un suport psicològic integral, centrat en el benestar i el creixement personal de cada individu que acudeix a nosaltres. Situats a Terrassa, som el teu centre de referència per trobar equilibri, pau mental i eines per navegar els reptes de la vida amb resiliència i fortalesa.

El Teu Centre de Psicologia de Confiança a Terrassa

Des del moment en què creues les nostres portes, et converteixes en el centre de la nostra atenció. El nostre equip de psicòlegs altament qualificats està dedicat a proporcionar una atenció personalitzada, adaptada a les teves necessitats i circumstàncies úniques. Ens enorgulleix ser un pilar de suport a la comunitat de Terrassa, ajudant als nostres clients a assolir una vida més plena i satisfactòria.

Per Què Triar Vaico Psicologia?

Experiència i Professionalitat: El nostre equip està compost per psicòlegs amb àmplia experiència i formació en diverses àrees de la psicologia, garantint que rebris el millor tractament possible.

Enfocament Personalitzat: Entenem que cada individu és únic, amb reptes i necessitats diferents. Per això, el nostre enfocament es centra en oferir una atenció personalitzada, adaptada a les necessitats específiques de cada persona.

Tècniques Innovadores: Utilitzem tècniques provades i enfocaments innovadors per ajudar-te a superar els obstacles emocionals i psicològics que afrontes, permetent-te viure una vida més feliç i saludable.

Espai Segur i de Confiança: Ens comprometem a proporcionar un espai on puguis sentir-te segur i confiat per explorar els teus pensaments, emocions i comportaments, amb l’objectiu de fomentar el creixement personal i el benestar emocional.

Els Nostres Serveis

Oferim una gamma de serveis dissenyats per ajudar-te a gestionar i superar els reptes que la vida pot presentar, incloent:

Tractament de l’Ansietat: Ajudant-te a gestionar i superar els reptes relacionats amb l’ansietat, permetent-te viure una vida més plena i satisfactòria.

Tractament de la Depressió: Estem aquí per ajudar-te a trobar la llum al final del túnel i recuperar la teva alegria de viure.

Teràpia per Fòbies: Proporcionant les eines necessàries per afrontar i superar les teves pors.

Teràpia per l’Estrès: Aprèn a gestionar l’estrès d’una manera més saludable, promovent una vida més tranquil·la i equilibrada.

Teràpia de Parella i Relacions Personals: Ja sigui que estiguis enfrontant reptes en la teva relació o buscant establir relacions personals més saludables, estem aquí per ajudar-te.

Si estàs llest per donar el primer pas cap a una vida més feliç i saludable, ens encantaria escoltar de tu! Demana cita i comença el teu viatge cap al benestar emocional amb Vaico Psicologia, el teu centre de psicologia de confiança a Terrassa.

Llámanos: 644 147 767