Sobre nosaltres

Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Per què Vaico?

A Vaico volem trencar amb el model dominant en salut mental, que posa el trastorn “dins” de la persona, promou l’ús indiscriminat de medicaments, fomenta la passivitat i utilitza intervencions de “còpia i enganxa”, sense tenir en compte les vivències de qui consulta.

Entenem que la majoria de problemes psicològics tenen la seva arrel en la història d’aprenentatge de cada persona i el seu context, per això duem a terme un estudi individualitzat de cada cas i proposem intervencions fetes a mida.

Considerem la teràpia com una oportunitat per a entrar en contacte amb els valors i aconseguir canvis en el comportament que afavoreixin el benestar i permetin portar una vida plena.

Cuidem a les persones que atenem i al nostre equip, per això donem tanta importància a l’actualització professional contínua, revisem constantment el nostre treball, deixem espais entre sessions i portem un nombre limitat de casos.

Vaico significa valors i compromís

Humanitat i Empatia

Honestedat i Transparència

Ètica i Responsabilitat

Professionalitat i Dedicació

Aprenentatge continu

Equip

Oriol Carbonell Psicólogo en Terrassa

Psicòleg General Sanitari
Nº de col·legiat: 26324

Oriol Carbonell Valverde

Si m’ho arribes a preguntar fa uns anys, t’hagués dit que no em veia en una consulta de psicologia, era una cosa que ni em plantejava. Però la vida dóna moltes voltes, i aquí estic. I saps què? Estic molt content de tenir aquesta feina. He descobert que ajudar als altres li dóna sentit a la meva vida, i de fet, una de les satisfaccions més grans que puc experimentar és quan veig que les persones que venen a consulta milloren i aconsegueixen els seus objectius. Segons la meva forma de veure-ho, el millor salari que un pot rebre.

Si sóc sincer, hi ha hagut etapes difícils a la meva vida, en les quals m’he sentit perdut, i sobretot, ple d’inseguretats. Amb el treball personal i l’ajuda d’altres persones, he aconseguit créixer i entendre que sense haver passat per això, segurament no hauria arribat fins aquí.

M’agrada la proximitat, connectar amb la persona que tinc davant, riure i emocionar-me. Les meves sessions solen ser dinàmiques i sovint inclouen exercicis experiencials, metàfores i Mindfulness.

Un dels meus valors principals és el creixement personal. Considero l’aprenentatge com una cosa fonamental a la meva vida i és per això que constantment estic formant-me. Gran part dels meus coneixements els he obtingut a través de llibres, articles i recursos en línia, però a més, disposo de les següents titulacions:

 • Graduat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Especialista en terapias Contextuales por Madrid Institute of Contextual Psychology (MICPSY)
 • Habilidades terapéuticas en ACT: hacia la eficacia y la precisión (MICPSY)
 • Terapia de Aceptación y Compromiso. Aplicaciones en depresión (COPC)
 • Regulació emocional: concepte i estratègies terapèutiques. Una visió des de les teràpies de tercera generació” (COPC)
 • Terapia integral de Pareja (Terapiascontextuales.com)
 • Psicoterapia Analítica Funcional (Terapiascontextuales.com)
 • Activación conductual para la depresión (Terapiascontextuales.com)
 • Intervención Contextual en Ansiedad (Terapiascontextuales.com)
 • Intervención Contextual en Rumia (Terapiascontextuales.com)
 • Intervención Contextual en Apego, Intimidad, Dependencia y Evitación (Terapiascontextuales.com)
 • Curso de Análisis Funcional aplicado a la Intervención Clínica (ITEMA)
 • Supervisió clínica per part de Institut Libertia

Psicòloga General Sanitària
Nº de col·legiada: 28151

Estefania Martín Ruiz

Quelcom que, des d’una edat primerenca, ha cridat la meva atenció és veure com les persones ens comportem, sentim i vivim de manera diversa, fins i tot en situacions compartides. Aquestes diferències individuals i infinitat de possibilitats van despertar la meva curiositat i interès. A més, soc una persona molt sociable, gaudeixo genuïnament d’estar amb altres persones, connectar amb elles, acompanyar-les i compartir. Per tot això, el món de la psicologia va ser la meva elecció. Sentia que la psicologia seria el meu lloc, però, com qualsevol persona, vaig tenir dubtes i em vaig sentir insegura d’això fins que vaig poder experimentar el que se sent dins de les sessions del procés terapèutic.

Durant les meves sessions, les persones que venen a consulta i jo som un equip d’iguals. M’agrada el tracte pròxim i autèntic, és a dir, ser jo mateixa sense perdre la professionalitat i que l’altra persona aconsegueixi sentir que aquest espai és un lloc còmode i segur. Tinc cura d’estar actualitzada i formada àmpliament, perquè no existeixen dos processos iguals. Una cosa important per a mi és que cada procés s’ajusti a les característiques i necessitats de la persona que tinc davant.

 • Graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Màster Universitari en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Barcelona
 • Postgrau de Sexualitat i Teràpia de Parelles per la Universitat de Barcelona
 • Especialització en Teràpia Cognitiu Conductual per la Unitat de Teràpia de Conducta de la Universitat de Barcelona. Amb la supervisió clínica i formació de la Carmina Saldaña, la Dra. Gemma Balaguer, i la Dra. Adela Fusté
 • Màster en Psicopedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Curs de Primers Auxilis Psicològics per la Universitat Autònoma de Barcelona

Psicòleg General Sanitari
Nº de col·legiat: 27773

Alberto García Lepe

Igual que en altres aspectes de la meva vida, el meu desenvolupament com a professional ha estat i és un camí pel qual transitar. El meu inici en aquesta travessia es va caracteritzar pels dubtes, la por d’equivocar-me i la sensació de no saber al que m’enfrontava; no obstant això, poder obrir-me a l’experiència em va permetre descobrir que dedicar-me a la Psicologia em permetria fer el que més m’agrada, poder acompanyar a altres persones en moments difícils, entendre-les i ajudar-les perquè elles mateixes es coneguin, facilitant que s’obrin camins valuosos cap als quals avançar.

Què és el que pots esperar de mi en sessió? Soc una persona propera, amable i autèntica. Concebo el procés terapèutic com un treball en equip, com un acompanyament en un espai segur, que et permeti connectar amb les teves dificultats de manera segura i avançar cap als teus objectius. Cada persona, com cada camí, és única en la vida, i és per això que dono molta importància al treball individualitzat.

 • Grau en Psicologia per la Universitat de Huelva
 • Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Barcelona
 • Especialista en Teràpies Contextuals per Madrid Institute of Contextual Psychology (MICPSY)
 • Curs ”La Dissociació en el Trauma” per Fundació Radika i Institut Aleces
 • Curs ”Aplicació pràctica de Mindfulness en Entorns Personal i Professional” per Centre d’Estudis Financers (CEF)
Acreditats per:

El nostre centre

Llámanos: 644 147 767