Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Psicòlegs especialistes en TOC en Terrassa

Psicòleg especialista en TOC a Terrassa

En Vaico Psicologia, reconeguda clínica de psicòlegs a Terrassa, comptem amb un equip especialitzat en el tractament del trastorn obsessiu compulsiu (TOC). Si sofreixes d’aquesta condició que afecta la teva qualitat de vida, els nostres psicòlegs especialistes en TOC són aquí per a brindar-te l’ajuda professional que necessites.

Què és el TOC?

El trastorn obsessiu compulsiu, conegut com TOC, és un problema psicològic que es caracteritza per la presència de pensaments recurrents i intrusius (obsessions) i comportaments repetitius (compulsions). Aquestes obsessions i compulsions poden generar una gran angoixa i afectar negativament el dia a dia de la persona.

La importància d'un Psicòleg Especialista en TOC

Quan es tracta del TOC, és essencial comptar amb l’orientació i el tractament adequats. Un psicòleg especialista en TOC té el coneixement i l’experiència necessaris per a comprendre les complexitats d’aquest trastorn i oferir un enfocament terapèutic personalitzat.

En Vaico Psicologia, els nostres psicòlegs especialistes en TOC treballen de prop amb els pacients per a entendre les característiques úniques de la seva condició. Mitjançant una avaluació exhaustiva i el tractament a través de la Teràpia d’Acceptació i Compromís (ACT) i l’Exposició amb Prevenció de Resposta (EPR), dissenyen un pla de tractament individualitzat que s’ajusta a les necessitats específiques de cada persona.

Les nostres especialitats

Tractament del TOC en Vaico Psicologia:

El nostre enfocament terapèutic per al TOC es basa en l’Exposició amb Prevenció de Resposta (EPR) i la Teràpia d’Acceptació i Compromís (ACT), modalitats recolzades per l’evidència científica. Durant les sessions de teràpia, els nostres psicòlegs especialistes ajuden les persones a identificar i reemplaçar els comportaments compulsius i a canviar la relació amb els pensaments obsessius.

En Vaico Psicologia ajudem les persones a afrontar les seves pors i gestionar millor l’ansietat associada al TOC. El nostre objectiu principal és que els consultants adquireixin les habilitats necessàries per a manejar aquest problema de manera efectiva i millorar la seva qualitat de vida.

Per què triar Vaico Psicologia per al tractament del TOC?

Si estàs buscant un psicòleg especialista en TOC a Terrassa, en Vaico Psicologia trobaràs el tractament professional i l’atenció personalitzada que necessites. El nostre equip de psicòlegs especialitzats en el TOC està compromès a ajudar-te a superar els desafiaments associats amb aquest trastorn i recuperar la teva qualitat de vida. No dubtis a contactar-nos per a programar una consulta i fer el primer pas cap a una vida plena.

Tarifes

60€

Sesión presencial Sessió presencial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

60€

Sesisó Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

80€

Teràpia de parella

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Comencem?

Contacta amb Nosaltres

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Opinions sobre el servei de psicòlegs de TOC

Paula ClaresPaula Clares
16:14 15 Dec 23
Marc Leon BarturóMarc Leon Barturó
17:54 25 Aug 23
No puedo estar más agradecido por todo el proceso. ¡Me han ayudado muchísimo! ¡Totalmente recomendable! ¡Muchas gracias!!
June Tirados TerradesJune Tirados Terrades
18:34 24 May 23
Me he sentido mucho agusto durante todo el proceso. Todo el mundo debería poder acceder a profesionales así.
Ivan Gomez martinezIvan Gomez martinez
21:39 06 May 23
Agradezco mucho la ayuda recibida, un trato de 10!
Lorena PadillaLorena Padilla
13:28 21 Apr 23
He trabajado con Oriol y puedo decir que es un gran profesional, que te escucha y te hace sentir cómodo, siempre con una sonrisa y buscando las maneras de hacerme sentir mejor. Sin duda una experiencia inolvidable.
He estado en una situación extrema de estrés, donde me creaba problemas incluso familiares y El acudir a VAICO ( atendido por ,Oriol) he visto que mi vida ha cambiado mucho, sobre todo en tranquilidad y relaciones con los demás, lo recomiendo
Maria GibertMaria Gibert
16:46 04 Jan 23
Estoy muy contenta con la experiencia y seguimiento de vaico psicologia, creo que está siendo positivo para mi. Muchas gracias por vuestra ayuda! 🙂
Sonia RodríguezSonia Rodríguez
12:12 30 Oct 22
Hace un mes y poco decidí darme de baja porqué me vi que ya podía sola, pero quería agradecer lo mucho que mi psicólogo de Vaico me ha ayudado en este viaje.Tenía miedo al principio y me costó confiar en él, pero si estás dispuesto a que te ayuden y dejarte ayudar, merece mucho la pena. A veces no tenemos las herramientas suficientes, ellos te las dan.Recomiendo el centro, te cuidan y te escuchan y no te juzgan, eso se agradece."Un día sufriendo, es un día aprendido."
Oriol es mi terapeuta ya hace bastante tiempo, en el tiempo que llevo asistiendo a sus visitas, me a ayudado a superar mis miedos, y a quererme mas, pues hacia tiempo me había olvidado de mi, con su ayuda he avanzado, he ganado en calidad de vida, Oriol me transmite confianza y es muy buen profesional. Os lo recomiendo!!!!!!👍👌
js_loader
Como saber si tengo TOC

Com saber si tinc TOC?

En algun moment de la nostra vida, ens podem arribar a qüestionar: “I si tinc TOC?” El Trastorn Obsessivocompulsiu (TOC) és una condició de salut

Que es el TOC?

Què és el TOC?

A Vaico Psicologia, ens especialitzem en abordar preguntes essencials que afecten la vida de moltes persones. Una d’aquestes preguntes, i el tema central de la

Altres tractaments psicològics que oferim a VAICO

Llámanos: 644 147 767