Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Psicòlegs TOC Terrassa

Psicòleg especialista en TOC a Terrassa

En Vaico Psicologia, reconeguda clínica de psicòlegs a Terrassa, comptem amb un equip especialitzat en el tractament del trastorn obsessiu compulsiu (TOC). Si sofreixes d’aquesta condició que afecta la teva qualitat de vida, els nostres psicòlegs especialistes en TOC són aquí per a brindar-te l’ajuda professional que necessites.

Què és el TOC?

El trastorn obsessiu compulsiu, conegut com TOC, és un problema psicològic que es caracteritza per la presència de pensaments recurrents i intrusius (obsessions) i comportaments repetitius (compulsions). Aquestes obsessions i compulsions poden generar una gran angoixa i afectar negativament el dia a dia de la persona.

La importància d'un Psicòleg Especialista en TOC

Quan es tracta del TOC, és essencial comptar amb l’orientació i el tractament adequats. Un psicòleg especialista en TOC té el coneixement i l’experiència necessaris per a comprendre les complexitats d’aquest trastorn i oferir un enfocament terapèutic personalitzat.

En Vaico Psicologia, els nostres psicòlegs especialistes en TOC treballen de prop amb els pacients per a entendre les característiques úniques de la seva condició. Mitjançant una avaluació exhaustiva i el tractament a través de la Teràpia d’Acceptació i Compromís (ACT) i l’Exposició amb Prevenció de Resposta (EPR), dissenyen un pla de tractament individualitzat que s’ajusta a les necessitats específiques de cada persona.

Les nostres especialitats

Tractament del TOC en Vaico Psicologia:

El nostre enfocament terapèutic per al TOC es basa en l’Exposició amb Prevenció de Resposta (EPR) i la Teràpia d’Acceptació i Compromís (ACT), modalitats recolzades per l’evidència científica. Durant les sessions de teràpia, els nostres psicòlegs especialistes ajuden les persones a identificar i reemplaçar els comportaments compulsius i a canviar la relació amb els pensaments obsessius.

En Vaico Psicologia ajudem les persones a afrontar les seves pors i gestionar millor l’ansietat associada al TOC. El nostre objectiu principal és que els consultants adquireixin les habilitats necessàries per a manejar aquest problema de manera efectiva i millorar la seva qualitat de vida.

Per què triar Vaico Psicologia per al tractament del TOC?

Si estàs buscant un psicòleg especialista en TOC a Terrassa, en Vaico Psicologia trobaràs el tractament professional i l’atenció personalitzada que necessites. El nostre equip de psicòlegs especialitzats en el TOC està compromès a ajudar-te a superar els desafiaments associats amb aquest trastorn i recuperar la teva qualitat de vida. No dubtis a contactar-nos per a programar una consulta i fer el primer pas cap a una vida plena.

Tarifes

60€

Sesión presencial Sessió presencial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

60€

Sesisó Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

80€

Teràpia de parella

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Comencem?

Contacta amb Nosaltres

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Llámanos: 644 147 767