Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Psicòlegs especialistes en experiències traumàtiques a Terrassa

Psicólogo depresión Terrassa

Per què és essencial el suport psicològic després d'una experiència traumàtica?

Les experiències traumàtiques poden ser moments que marquen les nostres vides, generant emocions intenses i, en molts casos, difícils de manejar. En Vaico Psicologia, entenem la importància de comptar amb un especialista per a afrontar aquestes situacions i oferim als millors psicòlegs per a experiències traumàtiques a Terrassa.

La importància de buscar ajuda professional per als traumes

És crucial entendre que buscar ajuda professional és fonamental per a abordar les experiències traumàtiques de manera efectiva. Els psicòlegs especialitzats en trauma tenen el coneixement i l’experiència necessaris per a ajudar-te a processar i superar els efectes negatius del trauma en la teva vida diària. En Vaico Psicologia, oferim un enfocament integral i personalitzat per al tractament d’experiències traumàtiques.

Entenent les experiències traumàtiques

Les experiències traumàtiques poden ser el resultat d’esdeveniments impactants i amenaçadors per a la vida o la integritat física o emocional d’una persona. Aquests esdeveniments poden incloure accidents greus, desastres naturals, abús físic o emocional, violència, pèrdua de sers estimats, entre altres. Cada individu pot reaccionar de manera diferent de les experiències traumàtiques, però és comuna experimentar símptomes com a ansietat, malsons, “flashbacks”, evitació i canvis en l’estat d’ànim.

Com ajuden els nostres psicòlegs en experiències traumàtiques?

En Vaico Psicologia, els nostres experts utilitzen diferents tècniques d’intervenció com la teràpia cognitiu-conductual, l’exposició prolongada (EP), la teràpia d’acceptació i compromís, entre altres, que són eficaços per a tractar el trauma. Comptem amb un equip de psicòlegs altament capacitats en el tractament d’experiències traumàtiques, els quals són reconeguts per la seva excel·lent formació i el seu compromís amb cada pacient.

Psicólogo fobias Terrassa

Les nostres especialitats

Per què triar Vaico Psicologia com a psicòlegs especialistes en experiències traumàtiques

En triar a Vaico Psicologia per al tractament de les teves experiències traumàtiques, pots esperar els següents beneficis:

Professionals altament capacitats: El nostre equip de psicòlegs compta amb àmplia experiència i formació en el tractament de trauma i està compromès a brindar-te la millor atenció possible.

Enfocament personalitzat: Entenem que cada persona i cada experiència traumàtica són úniques. Per això, adaptem el nostre enfocament terapèutic a les teves necessitats individuals per a aconseguir resultats efectius.

Ambient de suport: En Vaico Psicologia, ens esforcem per crear un ambient càlid, acollidor i lliure de judicis. Volem que et sentis segur i còmode mentre treballem junts en el teu procés de recuperació.

Contacta'ns avui per a programar una cita

Si estàs buscant un psicòleg per a superar traumes i experiències traumàtiques a Terrassa o en línia i millorar en molts aspectes del teu dia a dia, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres en Vaico Psicologia. Pots programar una cita amb nosaltres en línia o per telèfon. Esperem poder ajudar-te aviat!

Tarifes

60€

Sesión presencial Sessió presencial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

60€

Sesisó Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

80€

Teràpia de parella

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Comencem?

Contacta amb Nosaltres

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Llámanos: 644 147 767