Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Teràpia de parella Terrassa

Psicòleg per a teràpia de parella a Terrassa: el camí efectiu per a millorar la teva relació

Les relacions de parella poden ser complicades i a vegades poden sorgir problemes que semblen insuperables. Si esteu passant per un moment difícil, la teràpia de parella pot ser una opció efectiva per a trobar solucions i millorar la relació. És més, cada vegada més parelles decideixen no arribar fins al límit i acudeixen a un psicòleg professional per a poder millorar en el seu dia a dia com a parella i enfortir el seu vincle i confiança.

En Vaico Psicologia, comptem amb un equip de psicòlegs especialitzats en teràpia de parella a Terrassa. Els nostres professionals estan altament capacitats per a ajudar-te a tu i a la teva parella a superar els obstacles en la vostra relació i enfortir el vincle emocional.

Què és la teràpia de parella?

La teràpia de parella és un tipus de teràpia que té com a objectiu millorar la comunicació, solucionar problemes, entrenar habilitats, fomentar l’empatia i la comprensió entre les persones de la relació. Durant la teràpia de parella, treballaràs al costat de la teva parella i un psicòleg per a identificar els problemes en la vostra relació i trobar solucions efectives per a superar-los.

El nostre enfocament terapèutic per a la teràpia de parella

En Vaico Psicologia, utilitzem un enfocament terapèutic basat en l’evidència per a la teràpia de parella. Els nostres psicòlegs treballaran amb tu i la teva parella per a identificar els problemes en la relació i us brindaran les eines necessàries per a superar-los.

En la nostra teràpia de parella, ens enfoquem a millorar la comunicació i la comprensió entre les parelles, al mateix temps que s’aprenen habilitats de resolució de conflictes i estratègies efectives per a superar els obstacles en la seva relació. El nostre objectiu és ajudar les parelles a construir una relació saludable i duradora.

Les nostres especialitats

Per què triar Vaico Psicologia per a la teràpia de parella a Terrassa

En Vaico Psicologia, el nostre objectiu és ajudar les parelles a superar els problemes en la seva relació i millorar el seu vincle emocional. Els nostres psicòlegs estan altament capacitats i tenen experiència en teràpia de parella.

A més, el nostre enfocament terapèutic està basat en l’evidència científica i personalitzat a les necessitats de cada parella. Ens enfoquem a proporcionar un ambient càlid, acollidor i de suport perquè les parelles se sentin acollides durant tot el procés de teràpia.

Contacta'ns avui per a programar una cita

Si estàs buscant un psicòleg per a teràpia de parella a Terrassa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres en Vaico Psicologia. Som aquí per a ajudar-te a tu i a la teva parella a superar els obstacles en la seva relació i enfortir el vincle emocional. Pots programar una cita amb nosaltres en línia o per telèfon. Esperem poder ajudar-te aviat!

Tarifes

60€

Sesión presencial Sessió presencial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

60€

Sesisó Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

80€

Teràpia de parella

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Comencem?

Contacta amb Nosaltres

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Llámanos: 644 147 767