Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Psicòlegs prop de Sant Cugat del Vallés

Psicòleg prop de Sant Cugat del Valls. Troba suport professional prop de tu

Si estàs a la recerca d’ajuda psicològica prop de Sant Cugat del Vallés, has arribat al lloc indicat. En VAICO Psicologia, una reconeguda clínica de psicòlegs situada a Terrassa, comptem amb un equip de professionals altament capacitats i compromesos que brinden serveis terapèutics de qualitat. El nostre objectiu és proporcionar-te el suport necessari per a superar les teves dificultats emocionals i millorar el teu benestar general.

Els beneficis de triar VAICO Psicologia si vius a Sant Cugat del Vallés

Professionals altament qualificats
En VAICO Psicologia, ens enorgulleix comptar amb un equip de psicòlegs altament qualificats i amb àmplia experiència en el camp de la psicologia clínica. Els nostres professionals estan degudament col·legiats i es mantenen actualitzats en les últimes tècniques i enfocaments terapèutics per a oferir-te un servei de qualitat.

Enfocament centrat en el client
Valorem les teves necessitats individuals i t’oferim un espai segur i confidencial perquè t’expressis lliurement. Treballem amb tu de manera col·laborativa, adaptant les nostres intervencions a les teves metes i preferències personals.

Resultats basats en l’evidència
En VAICO Psicologia, utilitzem tècniques i enfocaments terapèutics recolzats per l’evidència científica. Ens enfoquem a obtenir resultats tangibles i duradors en el teu benestar emocional i qualitat de vida.

Comoditat i flexibilitat
La nostra clínica a Terrassa està convenientment situada per a atendre clients a Sant Cugat del Vallés i els seus voltants. A més, oferim flexibilitat quant a horaris i modalitats de teràpia, adaptant-nos a les teves necessitats i preferències.

En VAICO Psicologia, comprenem que buscar suport psicològic és una decisió valenta i significativa. Estem compromesos a brindar-te una experiència terapèutica de qualitat, on trobaràs comprensió, suport i guia professional. No estàs només en el teu camí cap al benestar, els nostres psicòlegs prop de Sant Cugat del Vallés són aquí per a ajudar-te.

Les nostres especialitats

Tarifes

60€

Sesión presencial Sessió presencial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

60€

Sessió Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

80€

Teràpia de parella

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Comencem?

Contacta amb Nosaltres

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Llámanos: 644 147 767