Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Psicòlegs a Terrassa

Atenció psicològica per al teu benestar emocional

Acreditacions

"Et donem les eines
perquè aconsegueixis aconseguir
els teus objectius"

Atenció psicològica personalitzada a Terrassa

En què et podem ajudar?

Ansietat

Els problemes d’ansietat poden empitjorar la teva qualitat de vida. La teràpia per a l’Ansietat t’ajudarà a sentir-te molt millor.

Depressió

La depressió o la distimia poden arribar a ser molt incapacitants. Descobreix com la teràpia et pot ajudar a millorar.

Fòbies

La fòbia és un dels problemes psicològics més comuns. El tractament per a les fòbies et pot ajudar a sentir-te millor.

Estrès

Descobreix com la teràpia per a l’estrès et pot ajudar en el teu dia a dia per a viure més tranquil i gestionar les teves emocions.

Problemes de Pareja

La teràpia de parella és un mètode efectiu per a millorar la relació amb la teva parella, la teva comunicació i la convivència.

Relacions Personals

Les relacions personals són una part fonamental del nostre dia a dia. Establir relacions sanes és fonamental.

Baixa Autoestima

La millora de l’autoestima és un aspecte fonamental per al correcte acompliment en el teu dia a dia. La teràpia t’ajuda a aconseguir-ho.

TOC

El Trastorn Obsessiu Compulsiu pot generar una gran angoixa i afectar el dia a dia de la persona. Podem ajudar-te a bregar amb les teves obsessions.

Psicòlegs a Terrassa

Beneficis de la Teràpia

Psicòlegs de confiança a Terrassa

Vaico significa: valors i compromís

Humanitat i Empatia

Honestedat i Transparència

Professionalitat i Dedicació

Professionalitat i Dedicació

Aprenentatge continu

Psicòlegs experts en Adults i Teràpia de Pareja

Qui som?

oriol carbonell psicologo en terrassa

Psicòleg General Sanitari
Núm. Col·legiat: 26324

Oriol Carbonell Valverde

Si m’arribes a preguntar fa uns anys, t’hagués dit que no em veia en una consulta de psicologia, era una cosa que ni em plantejava. Però la vida dona moltes voltes, i aquí estic. I saps què? Estic molt content de tenir aquest treball. He descobert que ajudar als altres li dona sentit a la meva vida, i de fet, una de les satisfaccions més grans que puc experimentar és quan veig que les persones que venen a consulta milloren i aconsegueixen els seus objectius. Al meu parer, el millor salari que un pot rebre.

Psicòloga General Sanitària
Núm. de col·legiada: 28151

Estefania Martín Ruiz

Durant les meves sessions, les persones que acudeixen a consulta i jo som un equip d’iguals. M’agrada el tracte pròxim i autèntic, és a dir, ser jo mateixa sense perdre la professionalitat i que l’altra persona aconsegueixi sentir que aquest espai és un lloc còmode i segur. Em cuido d’estar actualitzada i formada àmpliament, perquè no existeixen dos processos iguals. Una cosa important per a mi és que cada procés s’ajusti a les característiques i necessitats de la persona que tinc davant.

Psicòleg General Sanitari
Núm. de col·legiat: 27773

Alberto García Lepe

Què és el que pots esperar del meu en sessió? Soc una persona pròxima, amable i autèntica. Concebo el procés terapèutic com un treball en equip, com un acompanyament en un espai segur, que et permeti connectar amb les teves dificultats de manera segura i avançar cap als teus objectius. Cada persona, com cada camí, és única en la vida, i és per això que dono molta importància al treball individualitzat.

Quan demanar ajuda psicològica?

Hi ha moments en què podem sentir que les dificultats del dia a dia ens sobrepassen o existeix una discrepància entre el que fem i el que en realitat ens agradaria estar fent. Quan els problemes es fan cada vegada més evidents i no els posem remei, poden escapar del nostre control i afectar en diferents àrees de la nostra vida, ocasionant malestar i sofriment.

Consultar a un professional és el primer pas per a trencar amb el malestar. Comptar amb la perspectiva d’una persona experta en el tractament de diferents problemàtiques, ens pot ajudar a prendre les decisions adequades i a sentir-nos millor.

Preguntes freqüents

Si, pots indicar-nos amb quin professional tens preferències i et comunicarem les hores que té disponibles perquè triïs la que millor et vagi.

Durant l’avaluació i les primeres fases de la intervenció, el més recomanable són les visites setmanals. Una vegada vagis avançant, les visites es poden espaiar i visitar-te cada 2 setmanes. Cap al final del tractament les visites solen ser mensuals, i durant la fase de seguiment, s’ampliarà a 3 o 6 mesos.

Primer volem remarcar que som partidaris de les teràpies ràpides i eficaces. Treballem perquè la persona pugui ser autònoma com més aviat millor.

Si tenies una cita i no podràs venir, només ens ho has de dir. Sempre que puguis, és important que avisis amb 48 hores d’antelació, així podem cedir aquesta hora a una altra persona que la necessiti. Si no pots avisar amb antelació per què t’ha sortit un imprevist d’última hora, ho entenem, és una cosa que pot passar. Ara bé, si les cancel·lacions són reiterades o falles a la teva visita sense donar cap explicació, el terapeuta es guarda el dret a donar per acabada la relació professional.

El nostre treball està focalitzat en la intervenció i seguim un model individualitzat, evitant sempre que podem la utilització d’etiquetes. No realitzem diagnòstic de trastorns, ja que creiem que moltes vegades poden condicionar a la persona i contibuir en la cronificació del seu malestar. Tampoc fem informes pericials ja que no tenim l’especialització en psicologia forense. Si necessites algun d’aquests serveis, procurarem ajudar-te perquè trobis a la persona adequada, i si és necessari, farem un informe de derivació, detallant el motiu de consulta, el procés d’avaluació, l’anàlisi del problema i la intervenció duta a terme.

No et preocupis, t’oferim una sessió de 20 minutos sense cost ni compromís perquè puguis resoldre els dubtes que quedin arracades. Només has de manar-nos un WhatsApp amb el concepte: vull una sessió informativa.

Comencem?

Contacta amb Nosaltres

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Llámanos: 644 147 767