Atenció psicològica pel teu benestar emocional

Psicòleg per Skype - Teràpia en línia

Psicòleg Skype: Una opció còmoda i efectiva per a les teves consultes psicològiques

En l’era digital en la qual vivim, l’accés a serveis de tota mena a través d’internet s’ha tornat cada vegada més comuna. La psicologia no és una excepció. Ara, gràcies a les eines de comunicació en línia, és possible accedir a sessions de teràpia psicològica sense la necessitat de desplaçar-se a un consultori físic. El psicòleg Skype es presenta com una opció còmoda i efectiva per a aquells que busquen suport emocional i psicològic des de la comoditat de la seva pròpia llar. En Vaico Psicologia, som conscients dels avantatges que brinda aquesta modalitat de consulta i som aquí per a acompanyar-te en el teu procés de creixement i benestar.

Quins beneficis té la teràpia psicològica via Skype?

Sense fronteres

Comoditat

Professionalitat i Dedicació

Flexibilitat horària

La comoditat de les sessions de psicologia per Skype

Una dels principals avantatges d’optar per sessions de psicologia per Skype és la comoditat que brinda. Ja no és necessari dedicar temps a desplaçar-se fins al consultori del psicòleg, esperar en la sala d’espera i després tornar a casa. Amb el psicòleg Skype, pots tenir les teves sessions des de qualsevol lloc que et resulti còmode, ja sigui la teva llar, la teva oficina o fins i tot mentre estàs de viatge. Només necessites una connexió a internet estable i un dispositiu amb càmera i micròfon.

Psicòleg per Skype i l'efectivitat de les consultes

És natural preguntar-se si les consultes psicològiques per Skype són igual d’efectives que les sessions presencials. La resposta és sí. Nombrosos estudis han demostrat que la teràpia en línia, incloent-hi les sessions de psicologia per Skype, és tan efectiva com la teràpia tradicional en persona. Els psicòlegs que ofereixen sessions per Skype estan capacitats per a adaptar-se a aquesta modalitat i utilitzen tècniques terapèutiques provades per a brindar-te el suport que necessites. A més, en estar en un entorn familiar per a tu, és possible que et sentis més relaxat i obert, la qual cosa facilita el treball terapèutic.

Les nostres especialitats

TRADUEIX ¿Cómo puedo saber si el psicólogo Skype es la opción adecuada para mí? Com puc saber si el psicòleg Skype és l'opció adequada per a mi?

Entenem que triar el tipus de consulta psicològica que més s’ajusti a les teves necessitats pot ser una decisió difícil. Si t’estàs plantejant optar pel psicòleg Skype, et recomanem que consideris les teves pròpies preferències i circumstàncies. Si valores la comoditat, la flexibilitat i la privacitat que ofereix aquesta modalitat, és probable que sigui una excel·lent opció per a tu. A més, si tens dificultats per a desplaçar-te físicament o vius en una zona remota sense accés a serveis presencials, el psicòleg Skype pot ser la solució perfecta.

Contacta'ns avui per a programar una cita

Si estàs buscant un psicòleg per Skype, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres en Vaico Psicologia. Som aquí per a ajudar-te a superar les teves inseguretats i millorar el teu benestar emocional i tractar diversos trastorns de la nostra ment. Pots programar una cita amb nosaltres en línia o per telèfon. Esperem poder ajudar-te aviat!

Tarifes

60€

Sesión presencial Sessió presencial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

60€

Sesisó Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

80€

Teràpia de parella

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Comencem?

Contacta amb Nosaltres

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Llámanos: 644 147 767